Din varukorg

Fortsattningsvis tvingas hane fylla i grundlaggande upplysning om sig jag, bland ovrigt fodelsedatum, kon samt bostadsort

Fortsattningsvis tvingas hane fylla i grundlaggande upplysning om sig jag, bland ovrigt fodelsedatum, kon samt bostadsort

Inskrivning

Darfor att uppfatta sig gallande Happy Pancake tvungen herre ladda i e onskat anvandarnamn, en losenord samt indicera nago galland e-postadress.

Darfor Happy Pancake befinner si ett dejtingsajt utvecklat hygglig stav folk sasom bor i Sverige valjer karl ett svensk person trakt samt kommun. Till slut plikt karl kora forsavit herre soker hanar eller kvinn igenom tjansten, ocksa godkanna medlemsvillkoren sasom sidan inneha. Vi atervander till dom langre ned.

Nar karl inneha fyllt i ovannamnda dat sam klickat kungen ”registrera” dyker det op en aning upplysning saso ar riktad mot nya medlemmar. Bland annat tillat hane upplysning forsavit att ett aktiveringsmejl inneha skickats som herre plikt intrada och klicka pa darfor at aktivera sitt medlemskap.

Aktiveringsmejlet skickas saklart mo den mejladress saso ni angav intill registreringen, kolla i spammappen forsavitt du icke hittar det! Det informeras ocksa om att grimas par befinner sig sidan sasom hane landar pa nar hane loggar in i framtiden, sam att man bland ovrig kan tipsa vanner forsavitt Happy Pancake.

Det specificeras samt par viktiga grej i det ha skede. For det forsta att man evigt skal akta det saso andra skriver i deras profiler, och att man amna uppresa sig hansynsfullt kontra andra medlemmar.

Forut det andra att Happy Pancake icke befinner si precis placering ifall herre enbart soker sexuella kontakter. Ifall man laddar opp alternativ skickar in en framforande med e sadant onskning sa kommer den ick att godkannas.

Uppsyn image

Inne gallande grima profil kan herre fylla op en profilbild. Denna visas forut andra medlemmar samt n bord foljaktligen kora nagon bild darbort karl klart och otvetydigt titta att det befinner si ni.

Valjer karl till exempel en gruppbild kan det vara nago finemang forslag att inskranka saken da odl att det ej rader marklig misstro forsavitt vem n ar kungen bilden. Nar man age laddat op nagon foto tar det lite tidrym innan andra konsument kan kika den, darfor bilden frams tvingas godkannas. Detta formoda vi befinner sig mot darfor att undvika oanstandi bilder.

Hane kan dessutom lagga till ett presentationstext nedanfor grimas imag. Denna text plikt vara minst 200 marke samt skildra dig sjalv aven saken dar du soker.

Utvecklarna fran Happy Pancake ger nagra foredome gallande saker som de ej vill betrakta i presentationer, och som kan leda till att presentationen underkanns: Lankar till andra hemsidor, repetera itu saken dar framforande sasom star nedanfor din profilbild, dikter/lattexter, osv.

Ifall presentationen bryter til atskilliga regler kan det resultera i att bota ditt konto kungen Happy Pancake blir avstangt. Det innefatta alltsa att var alert arme.

A uppsyn imag kan herre navigera vidare mo ett par undersidor: ”Mer om mig” sam ”Intressen”. Mirakel ”Mer forsavitt mig” kan hane komplettera upplysning forsavit sitt yttr, arbete/utbildning, installningar (till prov mo rusdrycker, politisk installning, religion, rokning, osv).

Herre kan samt namna sitt stjarntecken, ifall man har avkomma samt ifall herre inneha djur. Mirakel ”Intressen” tillat hane op manga val saso hane kan kryssa stav. Detta befinner si kategoribaserat med darnast kategorier: foder och halsa, musik, hinn sam TV, trende och vacker, sport, resor, parti, hobby, litteratur samt kultur, dartill anna.

Nedanfor respektive fack finns atskilliga valmojlighe, till exempel rap, disco, house, R&B och metal mirake musik. Det dyker aven opp forslag kungen konkreta artister sasom till exempel David Guetta eller Bruno Mars.

Det befinner sig emellertid ick i synnerhe massa konkreta artister sasom dyker op och vi anse att det varje konstigt att det inte gick att forfatta in nagot allena (karl maste kora bland do atnjuta artister saso namns).

Grima part

Gallande grima par kan man beskada saker saso age skett inne dejting en kvinna 15 år yngre gallande ens sida. Bland annat kan hane beskada vem sasom ager besokt ens image, forsavit man ager mottagit nagon flort aven om herre inneha olasta meddelanden. Darjamte finns val sasom snabbmatchning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *