Din varukorg

I likna med nagon segment andra dejtingtjanster gallande internet erbjuder tavlan tre skild prenumerationer

I likna med nagon segment andra dejtingtjanster gallande internet erbjuder tavlan tre skild prenumerationer

Saken dar etta befinner si ett manadsprenumeration inte me bindningstid, sasom kostar 379 kr. inom manaden. Den andra prenumerationen age en bindningstid villi 3 manader samt hane betalar eftersom mindre per manad jamfort tillsamman prenumerationen utan bindningstid.

Priset stav saken dar narvarande prenumerationen befinner si 249 kr. i manaden. Match age raknat ut att ni sparar 34% i manaden forsavit n valjer denna prenumeration framfor manadsprenumerationen. Saken dar tredje prenumerationen ager nago bindningstid villi 6 manader, men har tillats ni aven mest sta pengarna. i manaden kan du exploatera hela Matchs utbud utav funktioner i 6 manader, och n far access at funktioner som: Obegransade kontakter, braddad resurs inom mobilen, mojligheten mo att kora dan annonsering, och du kan flyga vem som befinner si intresserad fran dig.

Ett faktum saso befinner sig beaktansvard att minna nar du handlar zoosk kontaktnummer ett prenumeration villi tavlin ar att automatisk fornyelse befinner si aktivt. Detta star tillsammans ring bokstaver langre ne gallande sidan: ”Prenumerationen fornyas automatiskt manadsvis”. Kar kan dessutom klicka sig in villig en lank darfor at studer mer forsavitt fornyelsen och hurdan hane kan sluta den.

Det dopp vi var jurist forsavit att foreta, samt han kunde blottstalla harnast: ifall ni klickar dig in gallande lanken dyker det op ett fyrkant med informationen att ”Du kan enkelt knysta upp saken dar automatiska fornyelsen itu prenumerationen villi sidan Konto samt prenumeration. N vara tvungen gora det har senast 48 timmar infor den aktuella prenumerationstiden gar ut for att prenumerationen ick ska forlangas tillsammans annu en ett manad.” Det ha innebar att karl maste vara en aning observan darfor att undfly att saken dar automatiska fornyelsen ej trader ikraft inte me att hane onskar det.

Tavlan erbjuder bestamd ersattning och karl kan erlagga bland annat med presentera, MasterCard, American Express, Diners sam PayPal. I och med att e eventuellt handla fran prenumeration hander gallande distans samt inte med nagra fasta lokaler innefatta en angerratt pa kopet. Detta innebara att ni kan angra bot kopet i 14 dagar postum bestallningsdatumet.

Anvandarprofiler

Av startsidan villi tavlin kan ni navigera de in villig skild konton sam profiler. Arme titta ni olika bilder sasom anvandare inneha laddat upp, smavaxt informatio forsavitt personens karakta, fa om personens fysik, och inte minst personens livsstil. Mirake personlighetsbalken kan det exempelvis sta att anvandaren ar svensk perso samt onskar barn, dartill att han/hon soker ett allvar kondition.

Mirakel fysikbalken kan bland annat folsta: stracka, kroppstyp, etniskt harstammar, harfarg, ocksa harlangd. Nedanfor livsstil anges vilken art utav skolning personen har och forsavit han/hon snusar alternativ roker sam vilket tungoma personen talar. Inom overst vanstra hornet kan herre aven kika don saso karl inneha gemensamt, exempelvi ifall bagg snusar alternativ forsavit bagg inneha nago Bachelor-utbildning.

For 189 kr

Vi gillade att sadana likheter framhavdes, det astadkommer att kar kan fa ett flink overblick for att kika om herre har nagot gemensamt. Det kan ju besta f trist att hava investerat mycket tidrym kungen nago person som man nog ej har nagot gemensamt tillsamman, men tillsamman saken dar har likhetsinformationen befinner sig det lattare att slingra saken da fallan.

Vi gillade ocksa att hane kunde flyga nago del fundamental fakta forsavit personen inne pa profilen. Det promenerar vanligtvis snabbare att bara botten up slut motsvarighet profilinformation darfor at erhalla ett inblick inom hu personen befinner si snarare att tarva prat pa internet och prova lusk fram den narvarande informationen genom nago dros med fragor.

Langst upp i anvandarprofilerna finns tre annorlunda rutor sasom hane kan press. Saken da etta ar ”skicka en flort”. Trycker man pa denna skickas nago liten smiley till personen, ett otvetydig tecke pa att hane borjat charma. Dessvarre befinner si karl snav till att racka en flirt per dygn. Det har kan befinna lite trist ifall det befinner si nagon manniska som herre har pratat avsevart med samt ganska vill stota mer tillsammans.