Din varukorg

Troja 10 vackraste norska kvinns – De hetaste kvinnorna i Norge

Troja 10 vackraste norska kvinns – De hetaste kvinnorna i Norge

Norska kvinns anses besta bland do vackraste villig denna planet. Dessa kvinns delar jamstalld jamstalldhet i sitt nation, vilket aterspeglas i deras starka karakta. Norska kvinns befinner si fina, sjalvsakra, palitliga, starka och har nago biff sexkansla. Do majoriteten kvinnor i Norge har ljust kalufs samt fina attraktiva ogon som far dem att beskada fortfarand mer attraktiv ut. Ehur nastan alla kvinnor i Norge ar attraktiva. Nedo foljer nagon forteckning ovan de 10 vackraste norska kvinnorna.

10 Monica Hansen

Monica befinner sig en modell av Norge sam samt nago modedesigner samt TV-personlighet. Hon deltog i bo Universe Norway-tavlingen 1997 samt varje vinnaren. Monica ager likasa poserat pro flera skonhetsmagasiner saso Stuff, Esquire sam Maxim sam ager godkant populara marken. Ar 2006 utsags hon mo och med mot Maxims brud sam exakt det aret fick nagon magasin Playboy henne smeknamnet Manadens babe. Monica age nagon perfekt lekame och en fint nuna. Hon skapade ett kalifornisk LLC 2013 som heter Monica Hansen Beachwear. Hon befinner si lyckad, modern samt age bidragit mot skonhetsindustrin villig ett stort metod.

9 Natassia Malthe

Natassia befinner si nagon skonhetsbild. Hon befinner si enastaende elegant sam skonhetsdrottningen i fin Norge. Fodd den 19 januari 1974 befinner sig Natassia skadespelerska sam typexempel. Hon befinner sig likasa nagon foresprakar samt ett briljant dansare. Hon inneha medverkat i flertal filmer, medraknad Dead or Alive Skinwalkers, BloodRayne och Elektra. Hennes perfekta gestal, silkeslen man, underbara ogon sam hennes fin smil kan smalta vilket blodpump som helst. Hon befinner sig brannande, sexig och ett fran do vackraste norska kvinnorna.

8 Marion Raven

Fodd i Lorenskog Norge den 25 maj 1984 befinner si Marion Raven nagon alldeles fantastisk brud sam tittar avsevart yngre ut an hennes alder. Hon befinner sig skadespelerska, musikpresentator, latskrivare sam vokalist. Hon har spelat en kopiost angelaget funktion i underhallningsindustrin. Marion ar kar i sin sangkarriar, gilla det grundlaggande och lagger kopiost tid villig att beratta latar. Hon skapar bade rock och popmusik. Raven har haft nagon mycket blomstrande lyckad yrkesutveckling och det beror kungen hennes smi, hennes charmiga karakta och snygga utseende.

7 Kathrine Sorland

Nagon bruten do vackraste norska kvinnorna, Kathrine Sorland befinner si en forr lararinn Norge sam hon vann titeln ar 2001. Eftertradande ar gick hon aven framat for att tavla om titeln bo World. Bakdel darpa hon ager lyckats konstruera nago jatte- blomstrande karriar i tv-varlden som vard, samt alltsammans tack vare sin stora modekansla driver hon likasa sin egen brollopsklanningbutik. Hon befinner sig starkt positive singles datum involverad i modelleringsfaltet. Nyss har hon fott nagon barn sam allting det ha sta sig saken da narvarande fin mamman bra inte tillgangli.

6 Siro Tollerod

Fodd i Kristiansand, Norge saken dar 18 augusti 1987, befinner si Siri en fortjusande form tillsamman blont har och bla ogon att avlid for. Dom majoritete professionella fotografer befinner sig jatte- glada over tanken pa att greppa hennes fotografier sam hon inneha dykt opp gallande forsattssidorna i utgavor och tidskrifter samt inneha modellerat stav kanda varumarken. Marklig itu profilkampanjerna som hon age arbetat for innefattar Chanel, Miu Miu, Marc Jacobs samt sa fortsattningsvi. Siri kommer sasom akt 6 i listan ovanfor vackraste norska kvinn oavbrutet.

5 Alisha Boe

Denna 21-ariga skonhet a Norge blir mer samt mer folklig pro varje dag saso promenera. Hon ar framforallt beryktad stav 13 Reasons Why, nago originalserie fran Netflix, darborta hon lira rollen saso Jessica Davis. Det ha ar fast an inte hennes debutplattform alldenstund hon ett gangen upptradde i ett skrackfilm tillsammans titeln Amusement 2008. Ar 2012 spelade hon in ett flygplansrullning i Paranormal Activity 4. n antagligen samt ager sett Alisha Boe i forestallningarna Days of Our Lives, Extant och modern stam. Tillsammans tillsammans sin stora skadespelarkunskap ar det hennes fina yttr samt perfekta lekame saso likasa astadkomme henne sa popular.

4 Anne Lilia Berge Stran

Fodd saken dar 21 november 1977, Annie Lilia Berge beach alternativ Anne sasom hon befinner si populart beryktad som ett beromd popsangare a Norge. Hennes melodier har alltid varit alskade fran publiken och det gor att publiken blir foralska i henne mer sam mer alltid. Ick enbart har hon nago enastaende melodisk stamma, hennes snygga yttr lockar likasa samtliga. Hennes fallenhet samt skonhet har hjalpt henne att anlagga nagon fantastisk fansbas och fortjanat hennes berommelse ovan bota varlden. Hon innehar 4: e placering kungen var lista ovanfor de 10 vackraste norska kvinnorna.

3 Mette-Marit

Mette-Marit, saken da norska kronprinsessan befinner si fru mo kronprins Haakon. Nar de forlovade sig varje det kanske kontroversiellt eftersom kronprinsessan redan vart ensamstaende mor. Skada do gifte sig 2001 och age varit foralska sedan. De inneha tvenne vackra baby sasom ser oerhort attraktiva ut, detaljerad saso sin morsa. Prinsessan befinner si nagon bruten do vackraste norska kvinnorna liksom vackraste prinsessorna i varlden.

2 Heidi Johnson

Heidi Johnson ar vacker och hon befinner si asbra brannande. Hon befinner sig riktig ett av dom hetaste supermodellerna i Norge. Heidi age arbetat forut flera populara benamnin sam i sin modellkarriar age hon tagit atskilliga stora pastaenden. Ni eventuellt har sett henne komm i flertal stora tidningar samt hon har samt gatt rampen for stora designers. Hon ar enastaende, het samt befinner si tveklost en itu do vackraste kvinnorna i Norge.

1 Lene Nystrom

Chansen ar ovanlig att ni ick kommer att identifier dett fina ansiktet, skad ifall n inte gor det kan vi hjalpa de att identifier henne enkelt vi att bara sjunga for dej saken dar alltid populara “Barbie Girl” -laten. Jada, Lene Nystrom varenda faktiskt nagon fraktion Aqua, Eurodance-gruppen av Danen ar ocksa spelman samt latskrivare sam age provat lyckan i filmer likasa. Dessutom toppar hon listan ovanfor do tio vackraste norska kvinnorna genom tiderna.

Dessa vackra damer har hjalpt at att handla det allaredan populara Norge fortfarand mer kant. De ar underbara, span operati, intelligenta, charmiga samt age bildat nago fullgod lage forut sig sjalva i tryta respektive yrken, samtidigt sasom de inneha vunnit hjartan hos manniskor ovanfor hela varlden.