Din varukorg

#yesp4h

Vi på P4H tycker verkligen att det är fantastiskt att se att vårt egna varumärke är så oerhört populärt och fått sådana fantastiska recensioner. Vi vill dela med oss av detta till alla och ibland ser vi saker som vi inspireras av. Då kan vi ibland be om lov att få använda den i våra egna kanaler så som ex. hemsida, nyhetsbrev eller i våra tryckta media. Den text som tillhör bilden, både bildtext och kommentarer, kan vi välja att publicera i original eller redigerad form, eller att inte publicera om vi har fått lov att använda bilden.

Om du godkänner att vi publicerar din bild använder du hashtaggen #yesp4h när du postar bilden, eller som svar i kommentarerna om vi har skickat en förfrågan att få använda den. Då godkänner du följande:

Du ger Jägarliv Sverige AB (org.nr. 556954-4462), en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du har taggat eller svarat med #yesp4h vid förfrågan, i vår marknadsföring och/eller sin reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen p4h.se eller på dess systersidor jagarliv.se eller friluftsfabriken.se, nyhetsbrev, affischer, annonser, e-post och annan kundkommunikation, butiksexponering och andra marknadsföringssyften.

Du intygar och försäkrar härmed också att (i) du äger alla rättigheter till dina bilder och texter, (ii) du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och (iii) Jägarliv Sverige AB:s användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.

Härmed befriar du Jägarliv Sverige AB från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Jägarliv Sverige AB och alla personer som handlar för Jägarliv Sverige AB:s räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på: support@p4h.se

Gratis frakt

på alla order över 1000 kr

14 dagars ångerrätt

På alla köp

Snabba leveranser

1-5 arbetsdagars leveranstid

Trygga betalningar

Kort, Swish, Faktura, Delbetalningar med Klarna